Successful Design for Steep Block!

Gymea, Sutherland Shire
Residential

The backyard and driveway of this site was transformed from steep and dangerous areas to one which provides an accessible, functional and aesthetically pleasing spaces for the whole family.

Improvements to the backyard included feature sandstone seating, excavation, construction of treated pine multi-level retaining walls, construction of new garden beds, paving, decking, lattice privacy screening and fencing, turfing, planting and drainage throughout.

In addition, the driveway was also upgraded and revitalised to feature a more modern look. The driveway works included the uplifting of pavers, re-screeding and re-laying and sealing of pavers, widening of the driveway, new retaining walls and garden beds along each side of the driveway with new feature letterbox.